perjantai 21. syyskuuta 2012

Liian iso pala?

Ensinnäkin, pahoittelemme Maxin kanssa radiohiljaisuutta.

Paluu arkeen on osoittanut haasteensa - palasin työhöni mainostoimisto Kingiin ja Max aloitti päiväkodissa. Tämän lisäksi olemme ystäviemme kanssa päättäneet perustaa vapaa-aikaamme vievän yrityksen, joka viljelee luomusalaattia. Tuotteemme rantautuu kauppohin varmasti seuraavan kuun aikana - kerron siitä heti enemmän kunhan saamme homman hyvälle alulle. Voinenkin siis vain pahoitella, että aikamme ei ole tällä hetkellä riittänyt Maxin Delille.

Maxin Delin tavoite oli kasvattaa pojastani Maxista ennakkoluuloton ruokailija ja jakaa siinä sivussa vinkkejä muillekin. Nyt Max syö kanssamme täsmälleen samaa ruokaa - lempiruoan ollessa jotain intialaisen Tikka Masala -kanan ja sushin välillä. Voinen kuitenkin rinta rottingilla kertoa, että päiväkodin henkilökunta on kehunut Maxin olevan koko päiväkodin avarakatseisin ruokailija! Ja omassa ikäluokassaan kehittynein sormiruokailija! Tämä jos mikä tekee työni arvokkaaksi. Haluan kasvattaa Maxista monipuolisesti ja ilolla ruokaan suhtautuvan lapsen ja siinä olen onnistunut. Toivottavasti siinä sivussa olen inspiroinut myös muita!

Haaveeni olisi kuitenkin julkaista Maxin Delin vauvojen keittokirja ja aion tässä aktivoitua tulevien kuukausien aikana. Olisinkin enemmän kuin kiitollinen jos voisitte kirjoittaa joko tämän postauksen kommentiksi, meiliini heidijungar81@gmail.com tai Facebookiin suosituksen:
1. miten Maxin Deli on ollut teille avuksi?
2. miksi Maxin Deli on ollut teille tärkeä?

Aion marssia idean ja palautteenne kera kustantajien luo! Sen jälkeen voimme toivoa vain parasta.



// Heidi Jungar