sunnuntai 12. tammikuuta 2014

https://misindeli.wordpress.com



Maxista on jo kasvanut iso pikkumies ja 2,5-vuotta on hujahtanut hurjaa vauhtia. Tällä hetkellä Max osallistuu mukaan perheen yhteisiin ruokahetkiin ja kiireisille kulinaristeille suunnattuja uusia reseptejä löydätte helposti Misin Delistä https://misindeli.wordpress.com tai Facebookissa www.facebook.com/misindeli.

Osallistun myös keväällä 2014 MasterChef kilpailuun ja matkaani voitte tiirailla Nelosella tiistaisin klo 20:00 tiistaista 21.1. alkaen.

MUTTA EI TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! Mahassa kasvaa kaksi uutta asukkia eli perheeseemme syntyy kaksoset toukokuussa. Tämä tarkoittanee sitä, ettei mene aikaakaan, kun Maxin Deli alkaa täyttyä taas uusista vauvoille suunnatuista resepteistä. Syksyä siis odotellessa :)

Terkuin,

Misi eli Heidi Jungar


5 kommenttia:

  1. Löysin vasta blogisi juurikin master chefin ansiosta, kun mainitsit asiasta ohjelmassa. Onko kirja siis saatu kustannettua ja onko sitä myynnissä jossain? Haluaisin todellakin ostaa sen. Meillä 5kk tyttö on alkanut maistelemaan soseita, joten kirja olisi nyt todella ajankohtainen :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Valitettavasti energiani ovat suuntautuneet työuralle sekä oman yrityksen, Silmusalaatin, pyörittämiseen. Siinä sivussa vapaa-aika on sujahtanut perheelle sekä Misin Deli -blogille. MUTTA olen siis jäämässä mammikselle taas kuukauden kuluttua ja virittelen Maxin Deliä uudelleen eloon. Josko tässä yhteydessä saisin kirjan julkaistua! ..ja tuotettua myös uutta reseptiikkaa vauvoille. Se olisi kerrassaan upeaa :) /Heidi

    VastaaPoista
  3. Hei! Löysin Maxin Delin 2011 kun minulle syntyi tyttö. Blogisi on todella ihana ja löysin sieltä monta hyvää ohjetta. Nyt palasin takaisin kun toinen tyttöni syntyi. Onnea uudesta raskaudesta! Toivottavasti voit hyvin ja todella kiva jos jaksat palata blogin pariin vielä uudestaan. Innolla odottelemme uusia reseptejä!

    VastaaPoista
  4. Hei! En tiedä, onko sulle ehdotettu koskaan tätä, mutta JOS vielä jatkat vauvanruokablogin parissa, niin olisi huippua saada vauvanruokaohjeiden rinnalle myös aikuisille sopivia reseptejä samoista raaka-aineista - niin että olisi helppo suunnitella ruoka koko perheelle samalla kertaa :)

    VastaaPoista
  5. Olkaa ystävät huoleti! Tiedotan pian Maxin Delin seuraavista askelista. Luvassa on muutoksia, jotka johtavat myös Misin Delin muutoksiin. Mutta kerron heti kun voin!

    VastaaPoista