tiistai 26. kesäkuuta 2012

Vinkki: Weetabix (12kk+)

"Matti se ei saanut silmiään auki, ellei saanut aamuisin Weetabixiä" -huudahti Maxin Mummo taannoin kylässä ollessaan. Ajattelin heti, että tuotahan me kokeillaan Maxillekin! Meillähän on ollut ongelmaa puuron maistuvuuden kanssa ja vaihtoehtoisia iltapaloja esittelinkin jo aikaisemmin. Tässä nyt yksi uusi vaihtoehto listalle.

Weetabix on parhain tarjoilla niin, että palan hajottaa lusikalla, kaataa mukaan maitoa/korviketta ja sekoittaa palan ja maidon puuromaiseksi mössöksi. Hieman marjoja tai hedelmäsurvosta päälle ja annos on syöntikelpoinen! Maxille Weetabix maistuu todella hyvin ja varsinkin kuumina iltoina hän pitää siinä viilennetystä maidosta. Kovan nälän iskiessä Max mutustelee kaksi palaa, hieman kiukkuisempina iltoina menee yksi.

Weetabix on tehty 95%:sti täysjyvävehnästä, mutta se sisältää myös mallasuutetta, sokeria ja suolaa. Ihan pikkiriikkisille se ei sovi, mutta vuoden kynnyksellä sitä toki voi alkaa antamaan muutamana iltana viikossa.

1 kommentti:

  1. Mainio blogi sulla! Päädyin tänne Googlella haulla 'sormiruoka sushi'. Meillä on seitsenkuinen osin sormiruokailija, kivaa lukea muiden kokemuksia ja näkemyksiä.

    VastaaPoista