maanantai 16. tammikuuta 2012

Brittiläistä vauvavalmisruokaa


Olipa kerran isä, joka lupasi tehdä lapselleen Ellalle maistuvaa ja terveellistä valmisruokaa. Brittiläisisän bisnes otti tuulta alleen ja nyt tuotteita saa ympäri Eurooppaa, mutta ei Suomesta.. Kyseessä on Ella's Kitchen. Olen samaan aikaan myyty ja kateellinen brittiäideille.

Täällä saa siis kaupasta vauvan valmisruokaa, joka on valmistettu samaan tapaan kuin kotisoseet. Täysin luomua ja kasvikset, hedelmät sekä lihat sellaisenaan, ei mitään lisättyä. Ei E-koodeja, lisättyjä vitamiineja tai sakeuttamisaineita. Ihan kuin kotona tehtyä. Kaiken lisäksi makuvalikoima on tosi maistuva sekä monipuolinen ja minäkin pystyn maistelemaan soseita yökkimättä! Kaikkein kätevin on houkutteleva pakkaus, joka on tosi helppo käyttää. Soseet, joita ei tarvitse lämmittää voi syöttää vauvalle suoraan pakkauksesta ilman lusikkaa, mikä on erittäin näppärää varsinkin liikkeellä ollessa. Ainakin Maxin mielestä on ollut hurjan hauskaa mutustella välipaloja suoraan tuubista äidin sylissä! Toisaalta pakkausta ei voi lämmittää mikrossa, mutta vesihauteessa lämpenee nopeasti.


Tällä viikolla väännämmekin siis Ella'sin ruokia resepteiksi suomalaisäideille. Nostan esiin muutaman reseptin, jonka olen kokenut maistuvaksi ja jota olisi helppo valmistaa itsekin. Niin toivon, että mekin saadaan joku päivä tätä namia Suomeen..

2 kommenttia:

  1. Kuulemma sitä saa Suomessakin jostain. :D
    http://www.projectmama.info/2011/11/kotiseutupostaus-vol-1-emma.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hannan, nyt tiedämme, että Ella'sia saa Amazon.co.uk:n kautta ilman toimitusmaksua! Eikun tilaamaan: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_6?url=search-alias%3Daps&field-keywords=ella%27s+kitchen&sprefix=ella%27s%2Caps%2C387

    Erityisen hyviä ovat stage 1:n baby brekkiet ja stage 2:n liharuoat. Kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista